Tuesday, 22 May 2007

Varkentjes

Vorig weekend zaten we in Zomergem, kwestie van eens het gevoel te hebben op vakantie te zijn... Dries en Tine waren er ook en ferm in form! De vorige huurders zijn nog niet vertrokken (hun gerief staat zelfs nog niet in dozen), of onze twee varkenskwekers gingen al volop aan de slag in hun (weldra) nieuwe tuin. Gelukkig dat Big Brother Hannes er was om hen te helpen. Erinn maakte een mooie bloementuin en verorberde de rabarber, Jente had het meer voor de grassprietjes. Hij moet gedacht hebben: eindelijk een bord met eten dat niet leeg geraakt!
Maaike liet zich af en toe ook van haar mooiste kant zien, en zo werd het toch nog een Lagetten-weekend, ondanks de afwezigheid van Oma en Opa. Zaterdag een bezoekje gebracht aan Bonne en Bopa en zondag kwamen mijn neef Sebastian en nicht Doremieke op de koffie bij ons. Sebastian en vriendin Ilse kwamen stoefen met hun prachtige vier-maanden-oude baby Jago en Doremieke en haar vriend Christophe waren maar al te fier in hun rol als kersverse tante en nonkel.
Hannes 'zat' die zondag ergens in Charleroi op een triatlon voor Kom op tegen kanker. Zijn ploeg had het zó goed gedaan dat ze niet eens de uitslag hebben afgewacht.

Vergeet ook niet naar de foto's en videootjes te kijken.

Varkentjes

3 comments:

tine said...

ziedes!
laat die erinn maar een paar weekendjes bij ons achter en dat wordt een stoere boerendochter om trots op te zijn. Zo eentje die op de jaarlijke vetteveemarkten met voorhamers gaat slingeren en 40 rauwe eieren naar binnen kluts.
Waw.

Tjoff >> Stadsloop Gent, uitgaan, een barbecue, slapen said...

[..] om naar Braine-l'Alleud te rijden, net onder Brussel, om een bezoekje te brengen aan [..]


O ja, en als 't er nog verhaaltjes moeten voorgelezen worden, ben ik bereid he (in zekere mate ;-) )

Anonymous said...

trouwens, big brother, gij zijt vree bedankt om palen in de grond te meppen en de omheining af te zetten!!

en erinn, dankzij uw bloemaanplantingen kreeg ik het idee om daar de moestuin te zetten

dus; u ziet het
de familie laget-verhelst = dé inspiratiebron voor de tomeloze jeugd

tine