Wednesday 9 May 2007

Lips en rommelmarkt


Zo stond het op onze kalender en zo was het ook: Ann, Christophe en Ymke verheugden ons met een bezoekje en een vijgen-na-pasen nieuwjaarsbrief. Wij verheugden hen, hoop ik toch, met een vistajine (alweer!) en een bezoekje aan een plaatselijke rommelmarkt. 't Is lente en dan schieten ze als paddestoelen uit de grond (haha), die rommelmarkten hier. Ze noemen dat dan mooi 'brocante', staat toch iets sjieker, maar 't is hetzelfde als bij ons (sorry, bij jullie) in Vlaanderen. Voor kinderkleren is het alleszins ideaal. Erinn en Ymke speelden fantastisch goed samen, Ymke commandeerde en Erinn antwoordde in haar eigen taaltje, zo gaat dat bij kleine kinderen. Ferm gemakkelijk. Jente sliep drie uren over de middag, zodat we zelfs bijna de koopjes op de rommelmarkt misten! Over Jente gesproken, onze kerel heeft er twee tandjes bij en verder eet hij goed zijn groentepapje, zelfs zonder morsen, stel je voor.
Vorige week hebben we nog eens Spanjaarden op bezoek gekregen, voor een avondje maar: Miriam en Virginia, toffe en knappe madammen die op één dag Gent en Antwerpen bezocht hebben, je moet het maar kunnen.



Para los españoles: Miriam y Virginia han visitado Gante y Anveres en un solo día! Quién lo hace mejor? Jente lo hace muy bien tambien, tiene dos dientes mas (asi que tiene 4 ahora) y le gusta más su papilla de verduras que de frutas. Erinn ya no habla español, pero Miriam se hizo entender muy bien (claro, con un regalo en la mano no es tan dificil).
Bueno, os veo todos este fin de semana. Hasta pronto!

No comments: