Monday, 10 September 2007

Holiday pictures

The summer of 2007 was... Mmmh, anybody any ideas?
Anyway... We lost some great photos, but never mind, we have a few left that we want to share with you.
Enjoy.

summer 2007

2 comments:

staf said...

Was er een zomer dit jaar? Een lente hebben we gekend, dat wel, maar de zon is dit jaar wel heel erg mild geweest.
Als je de foto's bekijkt dan is er toch ook wel ruimte geweest om van de zon te genieten, toch zeker toen Assenede de plaats van actie was.
Voortgaan met foto's nemen en verspreiden! Toen jullie in Spanje leefden was dat het communicatiekanaal bij uitstek voor wie in België bleef. Nu trachten we af en toe life mee te maken hoe iedereen evolueert.
Als we Jente na enkele weken nog eens weerzien is hij telkens weer helemaal anders, sterker, actiever, speelser en nog veel meer. De overgangen zijn wel heel wat kleiner dan toen we Erinn een paar keer per jaar meemaakten.
Als we Erinn met tussenpozen van enkele weken opnieuw meemaken is er ook weer telkens een hele sprong gemaakt. Weer heel wat andere manieren van communiceren, andere soorten zinnen, andere liedjes in de twee talen, andere reacties op andere situaties. Het blijft nog altijd zoals het al zo lang geweest is een droom van een kind, stralend van geluk. Inspirerend voor wie naar haar kan kijken en genieten van haar genieten van het leven.
Tot bij een volgend bezoekje!
staf

Cie De Knor & de Bie said...

vooral die worst ziet er overheerlijk uit!!