Wednesday, 11 July 2007

Alweer varkentjes

Vorig weekend nog eens in Zomergem gepasseerd en gebleven... 't Was beschamend lang geleden, 't is eerlijk gezegd ook lang geleden dat we nog eens in Boekhoute geweest zijn, maar daar komt binnenkort wel verandering in. Voordeel van Zomergem is dat Dries en Tine nu ook in de Rijvers wonen én beestjes hebben om mee te dollen, dus dat is dubbel plezier verzekerd. De twee varkens en drie schaapjes gaan bewonderen en ze zien er lekker uit, zou mijn moeder zeggen... Het huisje van Dries en Tine ziet er nu al gezellig en tof uit, ook al moeten ze nog veel dozen uitpakken. 't Zijn hardwerkende menschen tegenwoordig, die twee, en veel tijd schiet er blijkbaar niet over. Ik ben blij dat ik nog twee maandjes kan genieten van mijn voltijdse job als huisvrouwmoeder en blogspecialiste.
Opa had weer eens een lekker receptje uit zijn petje getoverd: eend met zilveruitjessaus en zowel Erinn als ik vonden het geheel heerlijk en dat wil wat zeggen, want eend is niet mijn favoriet. (ja ik ben nogal een moeilijke, zeker als het om beestjes gaat, en paling noch eend vind ik niet zo'n plezante beesten om op te eten, d'r zit nog iets van een vegetariër in mij)
Jente wordt in slaap geduwd door Opa en Erinn wordt voorgelezen door Oma, ideaal dus voor Hannes en mij om het stapelbed op te zoeken en eens lekker te ... haha slapen. Saai nietwaar? Maar 't deed wel deugd.
Verder bekeek ik onze trouwvideo opnieuw, maar daarover hopelijk binnenkort meer.
Dinsdag op bezoek bij de zwarte hangbuikvarkens van mijn zus. Erinn de Stoere vind al die beesten superleuk, maar o wee als ze te veel bewegen en vraag haar niet om een stukje brood te geven. Jente kreeg blijkbaar toch een oor van Nina de hond te pakken, maar gelukkig is Nina volgens Eske en Dieter zo'n dweil van een hond dat er niets ergs gebeurde.
Bonne was er ook en zo werd het een plezante namiddag, met de bekende grapjes over de buik van Dieter, de dikke poep van Tantes en het geslis van Bonne. Over mij durft niemand grapjes te maken... U wel?

Alweer varkentjes

No comments: