Sunday, 4 November 2007

Dries en Myrthe


Gelukkig zijn er nog verjaardagen om de mensen samen te brengen... Dries verjaarden den 3den en dat werd gevierd met kip op z'n aveschoots, geprepareerd door Moeke Lut en versche frietjes versneden door Vake Staf. Leuke namiddag, lekker eten, goed gezelschap, kindjes braaf na twee logeerdagen bij Oma en Opa, enfin, perfect dus. Vandaag zondag iets minder perfect, we moeten allevier weer in ons vertrouwde ritme geraken en dat gaat niet zonder wrijvingen hier en daar. Maar allé, Hannes en ik hebben na meer dan een jaar nog eens kunnen genieten van ons romantische gezelschap, twee nachten zonder kinderen, ja ja, je kan het je al voorstellen!
Myrthe verjaart ook binnenkort, zij wordt twee, maar dat zal het minste van haar zorgen zijn. Ze woont nu in een nieuw huis en heel gauw komt daar een broertje of zusje bij.
D'r wordt hier langs alle kanten gekweekt, zelfs door Mutanten... Waar gaat dat eindigen?
Een baby van een ander deeg was Evertje, een baksel van Renaat en Nele, waarmee we vorig weekend eens in het Zoniënwoud zijn gaan wandelen. Mooi kindje, brave ouders, die mogen nog komen!
We hebben Maarten en Nele ook een beetje meegeholpen met den verhuis, 't ging vlotjes, maar ik vrees dat ze nu nog veel werk hebben in Papegem om alles in orde te krijgen. De rest van hun leven, zullen we maar zeggen...
Dus, 't is bijna vaarwel Monterrey... Ik krijg er eerlijk gezegd geen weemoedig gevoel bij...
Eske verhuist waarschijnlijk eind deze maand, hopelijk beginnen ze daarna dan eens aan speelkameraadjes voor Erinn en Jente.
Voilà, da wast.

1 comment:

maarten said...

fantastische foto's!