Monday 17 May 2010

Normandië

Voor het eerst in hoeveel jaar (?) met ons gezinnetje op vakantie geweest en 't was echt heel plezant. 'k Zal wat foto's publiceren, dan kan je meegenieten. Jammer dat het in het huisje zo verdomd koud was (geen 15 graden) en wij waren de eerste dagen natuurlijk niet van plan om de verwarming aan te steken!
Onze kindjes genoten van het mooi afgereden gazon die bij de gite hoorde, van alle dieren die we te zien kregen, van het samen slapen, van het spelen met de Hollandse buurjongens, van het eten op restaurant en van de schommel in de tuin.

Nog twee leuke uitspraken van onze twee oudste spruiten: (de jongste zegt nog niet veel, af en toe lijkt het of ze 'kijk' zegt. maar ze begint wel al een beetje alleen te stappen!)

- Fenna: Gaan we tikkertje van de grond spelen?
- Jente: Jaaaaa, ik wil het kikkertje zijn!

- Fenna: Wil je een gans stuk brood of een half?
- Erinn: Een half.
- Fenna: En gij zijt een kalf!
- Erinn: Als ik een kalf ben, hé mama, dan ben jij wel een koe hé!

Normandië mei 2010

3 comments:

dries en tine said...

waw! en meteen naar een super leuke regio.
Je hebt toch ook calvados meegebracht?

In dat geval komen wij gaarne nog eens wat werken, met achteraf pannekoeken geflambeerd met calvaods. En een aperitiefken met calvados. En daarna een piepkuiken in calvados. En wedden dat er ook wel een soep-recept is met calvados?

U ziet, wijlder zijn niet veeleisend op dat vlak.

maarten verhelst said...

heel mooie foto's! 't zag er wreed gezellig uit!

Unknown said...

Recordados y amados amigos
Les envío un caluroso salud desde lo mas profundo de mi ser. Envío este mensaje, para decirles que al ver estas fotos parecen que viven en el cielo. Disfrútenlo al máximo.
Los recuerda,
JuanFe.
PS. El paseo a Colombia será inolvidable…para el 2012