Tuesday 20 October 2009

Twee huishoudens

Ja man, dat gaat hier goed vooruit! En ook weer niet, want er moet nog zóóó veel gebeuren voor we kunnen verhuizen... We blijven het positief bekijken natuurlijk, je kent ons!
Hannes zit elk weekend in Houtaing, vorig weekend waren Staf en Herman er ook, ze hebben met hun gedrietjes de hal betegeld.



Verder doet Hannes op z'n gemakje verder met de gyproc, af en toe met de hulp van een dierbare. Bedankt Maarten!

Geef toe, het ziet er toch al gezellig uit met die zon!!!



Ondertussen heb ik ook m'n werk hier in Eigenbrakel. Ook vorig weekend, toen heb ik de oude zwarte kast van mijn zus haar schoonfamilie buitengebonjourd met tafel en stoelen en al. Ttz. een vriend van mijn kuisvrouw (!) wou die wel hebben en is hem dus komen halen. Wij d'r lekker van af, maar oh wee, d'r zat toch wel een vochtplek verstopt achter de kast zeker! Benieuwd wat de huisbaas daar morgen van zal zeggen...

4 comments:

Anonymous said...

Je hebt mooie tegels uitgekozen. Wij hebben bijna dezelfde in onze badkamer, maar dan de langwerpige versie... Succes verder :)

Merel

maarten verhelst said...

jip, schone tegels! tof dat het zo goed vooruit gaat.

VlijtigVoedselteamerke said...

o en waar zitten we tegenwoordig dan om te eten?
sjinees gewijs in lotuszit? of allemaal op de trap?
of voor den teevee in de zetel?

Fenna said...

We eten nu gezellig aan mijn bureau, die we dus in de eetkamer gezet hebben, en we hadden nog 4 ikea-stoelen op overschot. Nu hebben we tenminste een verhuis-gevoel!

Die tegels zijn zo ongeveer de goedkoopste die we konden vinden, ook al probeerde de verkoper ons betere (en dus duurdere) aan te smeren, we hielden voor 1 keer voet bij stuk!